نقاشی های دیواری تبلیغاتی راهی موثر در جذب مشتریان

نقاشی های دیواری تبلیغاتی راهی موثر در جذب مشتریان

نقاشی های دیواری

دیوارنگاری

، نقاشییی دیواری و دیوارنگاره در دایره المعارفهای فارسییی معادل واژگان(painting wall ، (painting mural در زبان لاتین تعریف شده اند.»هر نوع نقاشی که مستقیم بر روی دیوار ترسیم شود یا در جای دیگری کار گردد و سپس روی دیوار نصب شود، نقا شی دیواری گفته میشود.

تفاوت عمده این نوع نقاشی با نقاشی سه پایه در آن است که نقاشی دیواری در تناسب با معماری و فضای اطراف خود ربط و تناسب پیدا میکند، هنرمند ملزم به رعایت ضوابطیست که محیط بر اثر تحمیل میکند

با استفاده از خلاقیت، می‌توان نقاشی‌های دیواری را خلق کرد که حتی در زمان بسته بودن فروشگاه، مشتریان را جذب کند. نقاشی‌های دیواری شهری، با هدف زیباسازی شهر، هنرنمایی افراد هنرمند و یا ارسال پیام جوانان ناراضی، کاربرد زیادی دارد. اما در حال حاضر، بازاریابی و تبلیغات خلاقیت با استفاده از نقاشی‌های دیواری، سعی در ایجاد ارتباط و ارسال پیام است که به راحتی می‌توان از دیوارهای امکان تجاری به عنوان یک رسانه تبلیغاتی و هدفمند استفاده کرد.نقاشی دیواری، در ارتباط با سه عامل مخاطب، معماری و محیط پدید می‌آید. از میان این عوامل، محیط نقش اساسی در خلق اثر دیواری دارد؛ چرا که مهمترین وجه تمایز نقاشی دیواری از دیگر انواعش، شکل یافتنِ آن تحت تأثیر شرایط و ویژگی‌های محیط است. محیطِ پیرامون اثر، به عنوان یک مجموعه بصری، عوامل و کیفیات گوناگونی را شامل می‌شود که در رابطه مستقیم یا غیرمستقیم با اثر دیواری بوده و شناخت آنها ضروری به نظر می‌رسد.

بدون شک، برای ایجاد ساختاری مناسب و هماهنگ با محیط و عوامل تأثیرگذار آن، شناخت دقیقی از آنها ضروری است. محیط یک اثر دیواری شامل عوامل و کیفیت‌های متعددی است که مستقیم یا غیرمستقیم با اثر در ارتباط هستند. بنابراین، برای ایجاد نقاشی دیواری مناسب، باید با این عوامل هماهنگ شد و از آنها بهره‌برداری کرد.

در حوزه هنرهای شهری، نقاشی دیواری به شدت در معرض عواملی مانند نور خورشید، آلودگی، شرایط جوی، جغرافیایی و فرهنگی محیط قرار دارد. بنابراین، کیفیت‌های بصری این عوامل محیطی بر روی نقاشی دیواری تأثیر می‌گذارند و باید در طراحی و اجرای آنها مد نظر قرار گیرند.

موقعیت جغرافیایی محیط

هر دیوارنگاره، در یک موقعیت خاص از جغرافیای محیط واقع شده است و در ارتباط با شرایطِ آن مشاهده و دریافت می‌شود. بنابراین، نسبت دیوارنگاره با وضعیت مکانی و جهت جغرافیایی منطقه، با میدان و زاویه دید مخاطب، و همچنین با خط افق و شیب حاکم بر میدان دید منطقه قابل توجه است. بررسی این روابط نقش مهمی در ایجاد هماهنگی بصری میان نقاشی دیواری و شرایط جغرافیایی محیط دارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
پیمایش به بالا